Η Alfa Romeo Giulia Sportwagon απλά… δεν υπάρχει

Σε πολλά site ίσως είδατε μία είδηση για υποτιθέμενη διαρροή φωτογραφίας του πίσω μέρους της station wagon έκδοσης της Alfa Romeo Giulia, ονόματι Sportwagon. Τελικά μόνο διαρροή δεν ήταν, αφού το αυτοκίνητο απλά δεν υπάρχει και η εικόνα ήταν ψέμα.

Η φωτογραφία που βλέπουμε πιο πάνω υποτίθεται πως απεικονίζει το πίσω μέρος της Alfa Romeo Giulia Sportwagon με ανοικτό το πορτμπαγκάζ (το αυτοκίνητο με το κόκκινο χρώμα) και εδώ και κάποιες ώρες έχει εμφανιστεί σε πολλά αυτοκινητικά μέσα ως η «διαρροή» επίσημης εικόνας του αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης: Έτσι θα ήταν η Giulia αν οι Ιταλοί αποφάσιζαν να την βγάλουν και σε αγροτικό…

Λάθος… Ψέμα… Πείτε το όπως θέλετε. Η εικόνα δεν είναι τίποτα περισσότερο και λιγότερο από μία επεξεργασμένη φωτογραφία της Jaguar XF Sportbrake (το αυτοκίνητο με το μπλε χρώμα) με ελαφρώς διαφοροποιημένα τα φανάρια. Το εσωτερικό είναι ολόιδιο (σε άλλο χρώμα), ενώ το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό πάνελ της πίσω πόρτας.

Θυμίζουμε πως όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η Alfa Romeo δεν έχει αυτή τη στιγμή στα σχέδιά της station wagon έκδοση της Giulia, ενώ ακόμη και αν υπήρχε τέτοια διαρροή εικόνας, είναι απίθανο να μην είχαν πιάσει το αυτοκίνητο πρώτα οι κατάσκοποι με καμουφλάζ. 

Get it on Google Play Download on the App Store