Αυτή είναι η απόλυτη Alfa Romeo

Η Alfa Romeo συχνά πυκνά γυρνά στο παρελθόν της για να αντλήσει έμπνευση και καλά κάνει, καθώς δεν έχουν πολλές εταιρείες αυτοκίνητου το δικό της… βιογραφικό. Εδώ θα δούμε μία «εικονική» αναβίωση της Tipo 33 όχι από σχεδιαστές της Alfa αλλά από το χέρι του Nicholas Harris.

Ο τελευταίος είναι ένας ανεξάρτητο σχεδιαστής με πάθος για την ιταλική μάρκα και τα δημιουργήματά της και όπως φαίνεται και από τη δουλειά του, η οποία απεικονίζεται στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες πιο πάνω, θα ήθελε να δει την αναβίωση της Alfa Romeo Tipo 33.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα μοιάζει η μελλοντική Alfa Romeo Giulietta

Η Alfa Romeo Tipo 33 Stradale παρουσιάστηκε το 1967 και είναι πλέον ένα θρυλικό αυτοκίνητο, καθώς εκτός από την απίστευτη εμφάνισή της, διέθετε και έναν 2.0 λτ. βενζινοκινητήρα V8. Μάλιστα είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοκίνητο, καθώς κατασκευάστηκε σε μόλις 18 μονάδες και σήμερα δεν ξέρει κανείς πόσες έχουν διασωθεί.

Ο ίδιος ο Nicholas Harris ονομάζει το δημιούργημά του Tipo 66 Stradale και σίγουρα το σχέδιό του θα κάνει πολλούς να το θαυμάσουν, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να συγκινήσει κανέναν στο στρατόπεδο της ιταλικής μάρκας.

Διαβάστε επίσης: Πωλητήριο στην Alfa Romeo;

Και αυτό γιατί το πιο τολμηρό εγχείρημα αυτή τη στιγμή της Alfa Romeo δεν μπορεί να είναι παρά η αντικατάσταση  της Alfa Romeo 4C, καθώς οι δύσκολοι καιροί δεν της επιτρέπουν σπορ δημιουργίες. Τουναντίον της επιβάλλουν αυτοκίνητα που θα φέρουν πωλήσεις (δείτε εδώ τα πέντε νέα μοντέλα της Alfa Romeo μέχρι το 2019).

 

Get it on Google Play Download on the App Store