Σχεδιαστής οραματίζεται τη νέα Alfa Romeo Giulietta

Μπορεί το μέλλον της Giulietta να μην είναι σίγουρο, αφού η Alfa Romeo δεν έχει επιβεβαιώσει ότι θα φέρει τον αντικαταστάτη της, όμως ο Ιταλός σχεδιαστής Gianmarco Giacchina παρουσιάζει στα σχέδια που βλέπετε, το πώς οραματίζεται την επόμενη γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου.

Διαβάστε ακόμα: Alfa Romeo F1 Concept

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχέδια του Ιταλού, η επόμενη Alfa Romeo Giulietta θα αποκτήσει ένα αρκετά δυναμικό αμάξωμα, με σφηνοειδές εμπρόσθιο τμήμα όπου ξεχωρίζει ο θυρεός της μάρκας και οι μεγάλες εισαγωγές, αλλά και με κουπέ σχεδίαση για το πίσω μέρος, όπου διακρίνονται τα LED λεπτά φώτα.

Ο σχεδιαστής έχει χαρίσει επίσης στο αυτοκίνητο ζάντες με κλασσικό σχέδιο της Alfa Romeo, αλλά και τις κρυμμένες στην κολώνα χειρολαβές των πίσω θυρών που χαρακτηρίζουν και την τωρινή Giulietta.

Διαβάστε ακόμα: Η Alfa Romeo ετοιμάζει και άλλα SUV

Σε ό,τι αφορά τώρα στο μέλλον της Giulietta, η Alfa Romeo σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες δεν σχεδιάζει να φέρει αντικαταστάτη της, αλλά αντίθετα θα επικεντρωθεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, με στόχο άλλες αγορές του κόσμου εκτός της Ευρώπης. Είμαστε εν αναμονή για να δούμε το τι θα συμβεί…

Get it on Google Play Download on the App Store