Διαθέσιμη στην Ελλάδα η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Ξεκίνησε η διάθεση και στην Ελλάδα της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την τιμή της και βεβαίως δέχεται παραγγελίες.

Διαβάστε ακόμα: Οι Γερμανοί υποκλίθηκαν στην Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio (+video)

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio εφοδιάζεται με τον BiTurbo κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2.9 λίτρων με απόδοση 510 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. και ροπή 600 Nm από τις 2.500 έως τις 5.000 σ.α.λ.

Το κιβώτιο είναι αποκλειστικά αυτόματο με οκτώ σχέσεις ενώ το μοντέλο χρησιμοποιεί το σύστημα τετρακίνησης Q4. Με όλα τα παραπάνω η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio σημειώνει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 283 χλμ./ώρα.

Ο εξοπλισμός της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εισαγωγές αέρα στο καπό, αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, μαύρες δαγκάνες φρένων, σαλόνι σε συνδυασμό δέρματος αλκαντάρας, καθίσματα οδηγού και συνοδηγού 6 ρυθμίσεων με αφρώδες υλικό στο κέντρο, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ταμπλό από ανθρακονήματα, έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας καθώς και περιμετρικούς αισθητήρες παρκαρίσματος.

Δείτε ακόμα: Alfa Romeo Stelvio: Τιμές, επιδόσεις, εξοπλισμοί και πότε έρχεται

Η τιμή της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ορίστηκε στα 130.000 ευρώ με την τιμή προ φόρων να είναι 74.132 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store