Ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta

Με μικρές αισθητικές αλλαγές θα συνεχίσει την πορεία της στην αγορά η μικρομεσαία Alfa Romeo Giulietta όπως εκείνη θα παρουσιαστεί στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν τον Οκτώβριο.

Η Giulietta φέρει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με νέο προφυλακτήρα, νέα γρίλια και χρωμιομένο πλαίσιο στους προβολείς ομίχλης που αποτελούν και τα βασικά στοιχεία της ανανέωσης, ενώ θα είναι διαθέσιμη σε νέα χρώματα Midnight Pearl, Anodizzato Blue και Bronze. Παράλληλα νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 16, 17 ή 18 ιντσών που θα την εφοδιάζουν.

Στο εσωτερικό της συναντάμε το νέο σύστημα infotainment Uconnect που διαθέτει οθόνη αφής 5 ή 6,5 ιντσών, νέο τιμόνι, ανασχεδιασμένα καθίσματα και ορισμένους νέους διακόπτες στο ταμπλό αλλά και νέες χειρολαβές και επενδύσεις που αναβαθμίζουν την εικόνα της στους τομείς της ποιότητας και της εργονομίας.

Σε μηχανικό επίπεδο, η ανανεωμένη Giulietta θα στηριχτεί στην ήδη υπάρχουσα γκάμα κινητήρων, ωστόσο μια σημαντική προσθήκη αποτελεί ο νέος πετρελαιοκινητήρας των 2 λίτρων (JDTM 2 engine) που αποδίδει 150 ίππους και 380 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store