Η Alfa Romeo Giulia στις Η.Π.Α. με αρχικό κινητήρα 280 ίππων

Πρεμιέρα στην έκθεση του Λος Άντζελες θα κάνει στις 19 Νοεμβρίου η αμερικάνικων προδιαγραφών Alfa Romeo Giulia, η οποία στην αρχική της έκδοση θα εφοδιάζεται με νέο 2λιτρο turbo κινητήρα MultiAir2 ισχύος 280 ίππων. Για την Ευρώπη θα υπάρχει ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν στο διαδίκτυο (δείτε εδώ).

Στην κορυφή τοποθετείται η Giulia Quadrifoglio Verde με το πανίσχυρο 6κύλινδρο μηχανικό σύνολο των 2.9 λτ. ισχύος 510 ίππων, το οποίο επιταχύνει το μεσαίο πισωκίνητο σεντάν στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα.

Αυτή τη φορά, η Alfa Romeo παρουσιάζει νέες φωτογραφίες της Giulia, τόσο από το πολύ δυναμικής σχεδίασης αμάξωμα  της κορυφαίας έκδοσης QV, όσο και από το εσωτερικό της με την υψηλή πολυτέλεια και την αγωνιστική αύρα. Σε αυτό κάθε επιφάνεια είναι επενδυμένη με δέρμα, υπάρχουν πολλές επιφάνειες από ανθρακόνημα, ενώ μάτια βγάζουν τα τύπου μπάκετ καθίσματα με την carbonπλάτη.

Ωστόσο θα αργήσει μέχρι να τη δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους, αφού το λανσάρισμά της θα καθυστερήσει ένα εξάμηνο και αναμένεται να γίνει περίπου στα μέσα του 2016, ίσως γιατί ακόμα δεν έχει τελειοποιηθεί η εξέλιξή της και η διαδικασία παραγωγής.

Get it on Google Play Download on the App Store