Νέα Alfa Romeo Giulietta Veloce

Το όνομα «Veloce» (στα ιταλικά σημαίνει ταχύτητα), είναι άρρηκτα συνδυασμένο με την Alfa Romeo και την Giulietta Veloce του 1956, αλλά και με άλλα μοντέλα της ιταλικής φίρμας με το συνδετικό «Veloce», τα οποία ανέκαθεν διακρίνονταν για τον σπορτίφ χαρακτήρα τους και τον ξεχωριστό εξοπλισμό τους.

Η σύγχρονη Alfa Romeo Giulietta Veloce εξωτερικά παρουσιάζεται με ματ γκρι χρώμα σε απόχρωση τιτανίου στην οροφή, στους καθρέπτες και στις ζάντες των 17 ιντσών με ελαστικά 225/45, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, τις επινικελωμένες χειρολαβές των θυρών και τα λογότυπα «Veloce». Αντίστοιχοι συνδυασμοί υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπου στο χρώμα του τιτανίου είναι επενδυμένο ένα μέρος του ταμπλό, της κεντρικής κονσόλας και των θυρών. Επίσης το μαύρο δερμάτινο τιμόνι έχει κόκκινες ραφές και τα καθίσματα με τις ταπετσαρίες «Competizione» διαθέτουν δύο τόνους μαύρου και κόκκινο με ανοιχτόχρωμες ραφές.

Με την ανθρακί οροφή οι επιλογές στο χρώμα του υπολοίπου αμαξώματος είναι οι Pastel Black, Ghiaccio White, Alfa Red, Antracite Grey, Metallic Red και Etna Black, ενώ με τη μαύρη γυαλιστερή οροφή διατίθενται τα χρώματα Ghiaccio White, Alfa Red, Magnesio Grey και Metallic Red. Η νέα έκδοση Alfa Romeo Veloce προσφέρεται με όλους τους κινητήρες και με πλούσιο εξοπλισμό.    

Get it on Google Play Download on the App Store