Ανάκληση στη χώρα μας για το Opel Crossland X

H Opel, μέσω της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας και σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, ανακοίνωσε την έναρξη προγράμματος ανάκλησης το οποίο αφορά το Opel Crossland X.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Opel Crossland X 1.6 diesel

Συγκεκριμένα, η ανάκληση περιλαμβάνει συνολικά 254 αυτοκίνητα, όλα της τρέχουσας χρονιάς 2018 στα οποία υπάρχει πιθανότητα εµφάνισης διάφορων σφαλµάτων λόγω πιθανής φθοράς από τριβή ανάµεσα στην πλεξούδα καλωδίωσης του αµαξώµατος και σε ένα βιδωτό µπουζόνι στον χώρο ποδιών του συνοδηγού.

Στη χειρότερη περίπτωση αυτή η κατάσταση µπορεί να οδηγήσει σε ζηµιές στα απλά καλώδια της πλεξούδας καλωδίωσης του αµαξώµατος και σε εµφάνιση δυσλειτουργιών σε διάφορα συστήµατα του οχήµατος. Μέχρι στιγµής δεν υπάρχουν αναφορές για βλάβες ή ατυχήµατα που να σχετίζονται µε την παραπάνω διορθωτική ενέργεια.

Οι ιδιοκτήτες των οχηµάτων, που επηρεάζονται από την ανάκληση, θα ενηµερωθούν µε συστηµένη επιστολή, καθώς και µε τηλεφωνική επικοινωνία, για τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν ώστε να γίνουν οι προληπτικές διορθωτικές εργασίες, χωρίς φυσικά καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Opel Crossland X 1.2 λτ. Turbo 110 hp Auto

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε µε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Opel ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 211 211 1543.

Get it on Google Play Download on the App Store