Αυτή είναι η τελευταία Aston Martin Vanquish όπως την ξέραμε

Η Aston Martin παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες την Aston Martin Vanquish S η οποία αποτελεί την τελευταία έκδοση του αυτοκινήτου της, όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα, καθώς από το 2018 θα αποκτήσει νέα γενιά.

Μέχρι τότε όμως θα μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτήν εδώ την έκδοση της Vanquish η οποία φέρει στην ονομασία της το γράμμα S, που υποδηλώνει μια πιο… άγρια και δυναμική υπόσταση.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η Mercedes-Maybach των 300.000 ευρώ

Συγκεκριμένα, η Aston Martin Vanquish S εφοδιάζεται με το ατμοσφαιρικό διαμάντι 6.0 λτ. V12 που από τους 573 ίππους πλέον αποδίδει 600 ίππους (χάρη στο ανανεωμένο σύστημα εισαγωγής) και σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο 8άρι, αυτόματο κιβώτιο Touchtronic III υπόσχεται ακόμη καλύτερες επιδόσεις, αν και η βρετανική μάρκα δεν μας δίνει επίσημα νούμερα.

Αλλαγές υπάρχουν και στο στήσιμο του supercar των 260.000 ευρώ, καθώς η Aston Martin θέλησε να το κάνει ακόμη πιο αποδοτικό και ακριβές και για το λόγο αυτό άλλαξε το set up της ανάρτησης και έβαλε ανθεκτικότερα υλικά στα φρένα (προαιρετικά είναι κεραμικά).

Διαβάστε ακόμη: Η πισωκίνητη Lamborghini Huracan RWD Spyder

Όπως είναι φυσικό η έκδοση S διαφέρει από την… απλή στην εμφάνισή της, έστω και στα σημεία, μιας και θα πρέπει να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. Συγκεκριμένα, η Vanquish S διαθέτει ανθρακονήματα στο αμάξωμά της (γρίλιες, αεραγωγοί, διαχύτης) ενώ οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης έχουν ματ, πυρίμαχη, μαύρη βαφή.

Τέλος, στο εσωτερικό της έχει τοποθετηθεί ποιοτικότερο και περισσότερο δέρμα, ενώ ειδική είναι η λευκή ραφή στα καθίσματα. 

Get it on Google Play Download on the App Store