Μια μελλοντική Aston Martin από ελληνικά χέρια!

Η Aston Martin ετοιμάζει ένα νέο supercarτο οποίο θα αποτελέσει τον μικρότερο «αδελφό» του υπεραυτοκινήτου AM-RB 001 και ο ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής Κώστας Φουφουλίδης, παρουσιάζει τη δική του πρόταση για το νέο αυτό μοντέλο.

Ο Κώστας Φουφουλίδης είναι ένας ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής αυτοκινήτων, ο οποίος έχει εργαστεί στα σχεδιαστικά τμήματα της Bentley, της Ford και πλέον, από τον περασμένο Ιούλιο, ανήκει στο δυναμικό της Geely, της κινέζικης εταιρείας που κατέχει τη Volvo.

Παράλληλα, ο κ. Φουφουλίδης έχει δημιουργήσει και αρκετά δικά του project, με πιο πρόσφατο αυτό της Aston Martin Vision 8, το οποίο είναι μια σχεδιαστική σπουδή για το μελλοντικό supercar της βρετανικής φίρμας, που θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας μετά το 2020.

Διαβάστε ακόμα: Νέο υπεραυτοκίνητο από την Aston Martin και Red Bull Racing

Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε στις εικόνες, η πρόταση του ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή διαθέτει ένα αρκετά φουτουριστικό, αλλά και δυναμικό αμάξωμα, με έντονες καμπύλες στα πλαϊνά του, αλλά και την εμπρόσθια γρίλια και το καπό από την Aston Martin DB11.

Όμορφο είναι και το παρμπρίζ που αγκαλιάζει τα πλαϊνά και κάνει την οροφή να αιωρείται, ενώ αρκετό ενδιαφέρον έχει και το πίσω μέρος με τον μεγάλο διαχύτη και τη λεπτή ρίγα των φώτων.

Συνολικά, τα σχέδια του κ. Φουφουλίδη δείχνουν αρκετά ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν όντως να μας αποκαλύπτουν από σήμερα το ποιόν του νέου supercar της Aston Martin, μένει όμως μόνο να δούμε κατά πόσο θα υπάρξει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον για αυτά από τη βρετανική φίρμα και εάν η εταιρεία θα εμπνευστεί από τη δημιουργία του σχεδιαστή για να μας φέρει το νέο της μοντέλο.

Get it on Google Play Download on the App Store