Νέα Aston Martin Vanquish S Volante με 603 άλογα

Μετά το ντεμπούτο της κουπέ Aston Martin Vanquish S των 603 ίππων στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο, η βρετανική φίρμα παρουσιάζει και την ανανεωμένη εκδοχή της κάμπριο έκδοσης Volante του μοντέλου της.

Διαβάστε ακόμα: Μια μελλοντική Aston Martin από ελληνικά χέρια!

Όπως και στην κουπέ, έτσι και η κάμπριο Aston Martin Vanquish S έχει λάβει τη νέα, ισχυρότερη εκδοχή του 6κύλινδρου V12 κινητήρα της εταιρείας, με αυξημένη ισχύ 603 ίππων (από 573) και ροπή 630 Nm. Παράλληλα, το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Touchtonic III έχει αναβαθμιστεί για να υποβοηθήσει τις επιδόσεις, με την Volante να απαιτεί μόνο 3,5 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα και να έχει τελική 320 χλμ./ώρα.

Εκτός του κινητήρα, η Vanquish S Volante λαμβάνει και όλες τις υπόλοιπες αλλαγές της κουπέ έκδοσης, όπως το νέο set-up της ανάρτησης, τα αναβαθμισμένα φρένα (προαιρετικά και κεραμικά), αλλά και τις νέες τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Διαβάστε ακόμα: Τα εντόσθια του V12 5.2 λτ. της Aston Martin

Παράλληλα, στο αμάξωμα έχουν προστεθεί νέα τμήματα από ανθρακονήματα, όπως το εμπρόσθιο σπόιλερ, ο πίσω διαχύτης, οι αεραγωγοί στο καπό αλλά και οι νέες γρίλιες στη μάσκα. Στο εσωτερικό, η νέα Vanquish S Volante εφοδιάζεται με ακόμη πιο ποιοτικά δέρματα, αλλά και νέες επενδύσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store