Νέες Aston Martin στα χρώματα της Red Bull

H Aston Martin θέλοντας να γιορτάσει τη συνεργασία της με την Red Bull Racing, που θα μας φέρει το νέο τους υπεραυτοκίνητο με την κωδική ονομασία AM-RB 001, δημιουργεί τη νέα ομώνυμη έκδοση για τις V8 και V12 Vantage, η οποία τους προσφέρει μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση και εσωτερικό.

Η νέα έκδοση των Aston Martin Vantage έχει δημιουργηθεί από το τμήμα ειδικών εκδόσεων «Q» της βρετανικής φίρμας και ξεχωρίζει με τον specialεξωτερικό της χρωματισμό σε ειδικό μπλε ή ασημί χρώμα, ο οποίος συνδυάζεται με ενθέματα σε κόκκινη ή κίτρινη απόχρωση, από τα επίσημα χρώματα της Red Bull στη Φόρμουλα 1.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Aston Martin Vanquish S Volante με 603 άλογα

Μαζί με τα παραπάνω, στο αμάξωμα των νέων εκδόσεων των Aston Martin V8 και V12 Vantage έχουν τοποθετηθεί και μια σειρά από νέα αεροδυναμικά τμήματα, όπως ένα καινούργιο εμπρόσθιο σπόιλερ, ανθρακονημάτινος διαχύτης στο πίσω μέρος, ενώ υπάρχουν carbonπλαϊνά πτερύγια πίσω από τους εμπρός τροχούς, αλλά και ένα ανθρακονημάτινο περίβλημα της γρίλιας στη μάσκα.

Προχωρώντας στο εσωτερικό, η νέα special έκδοση για τις Aston Martin V8 και V12 Vantage ξεχωρίζει με νέα στοιχεία όπως το τιμόνι από αλκαντάρα, οι επενδύσεις από ανθρακονήματα, αλλά και τα προσκέφαλα στα καθίσματα που αναγράφουν «Red Bull Racing».

Διαβάστε ακόμα: Τα εντόσθια του V12 5.2 λτ. της Aston Martin

Παράλληλα, όσοι αποκτήσουν τη νέα επετειακή έκδοση των Vantage έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την τοποθέτηση μιας ειδικής πλακέτας στα ανθρακονημάτινα μαρσπιέ, στην οποία φιλοξενείται η υπογραφή είτε του Daniel Ricciardo, είτε του Max Verstappen, των δύο δηλαδή πιλότων της RedBull στην F1.

Get it on Google Play Download on the App Store