Η εξωφρενική Aston Martin δεν θα έχει… όπισθεν (+video)

Λίγο καιρό πριν η AstonMartin μας ενημέρωσε πως ετοιμάζει ένα νέο supercarσε συνεργασία με την Red Bull και πλέον μας την παρουσίασε και μαζί με αυτή μας αποκάλυψε την ονομασία της. Το βρετανικό υπεραυτοκίνητο λοιπόν θα ονομάζεται… Valkyrie.

Βέβαια, ακόμη δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο δημιούργημα, καθώς η Aston Martin είναι αρκετά φειδωλή στις πληροφορίες που δίνει. Παρόλα αυτά, λέγεται πως πως η Valkyrie θα κατασκευαστεί σε 150 μονάδες και ακόμη 25 μονάδες για αγωνιστική χρήση.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, οι αεροδυναμικοί αεραγωγοί είναι κύριο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου, οι έντονες καμπύλες της «οροφής» και ο σχεδιασμός των φτερών.

Δείτε ακόμη: Νέα Aston Martin Vanquish S Volante με 603 άλογα

Η Aston Martin υπόσχεται αγωνιστική θέση οδήγησης, ενώ το τιμόνι είναι αποσπώμενο προκειμένου να διευκολύνεται η είσοδος/έξοδος του οδηγού.

Σύμφωνα με την Aston Martin το supercarτης θα έχει αναλογία 1:1 κιλών ανά ίππο, ενώ θα απουσιάζει από το κιβώτιό της η κλασσική επιλογή της όπισθεν, αφού την κίνηση προς τα πίσω θα αναλαμβάνει το σύστημα ERS.

Όσον αφορά στην τιμή του αυτοκινήτου, αυτή υπολογίζεται στα 2,3 έως 3,0 εκ. ευρώ με την βρετανική μάρκα να έχει ήδη δεχτεί 300 αιτήσεις ενδιαφέροντος από υποψήφιους αγοραστές.

Get it on Google Play Download on the App Store