Νέα Aston Martin Vanquish για τα Red Arrows (+video)

Το σπέσιαλ τμήμα «Q» της Aston Martin δημιουργεί μια νέα specialέκδοση της Vanquish S, η οποία παραγγέλθηκε από την αντιπροσωπεία της Aston Martin στο Cambridge της Μεγάλης Βρετανίας και έχει εμπνευστεί από το ακροβατικό σμήνος Red Arrows της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η νέα σπέσιαλ αυτή έκδοση της Vanquish S ξεχωρίζει με το ειδικό εξωτερικό κόκκινο αμάξωμά της που είναι αντίστοιχο αυτού του ακροβατικού σμήνος, ενώ διαθέτει λεπτομέρειες σε λευκά και μπλε ανθρακονήματα, επίσης carbonοροφή με σχέδιο από το σχήμα των αεροσκαφών, εξατμίσεις τιτανίου και πολλά άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Η εξωφρενική Aston Martin δεν θα έχει… όπισθεν (+video)

Στο εσωτερικό, τα χακί υφάσματα και οι ζώνες παραπέμπουν σε στολή πιλότου, ενώ το έμβλημα των Red Arrows είναι ραμμένο στις πλάτες των καθισμάτων. Υπάρχουν και πιο σπέσιαλ προσθήκες όπως τα ειδικά κράνη, στολές, μπουφάν και σετ βαλιτσών, που θα συνοδεύουν κάθε μια από τις σπέσιαλ αυτές Aston Martin.

Συνολικά το τμήμα «Q» της Aston Martin θα κατασκευάσει 10 από τις Vanquish S Red Arrows, με τις 9 εξ αυτών να είναι αφιερωμένες σε 1 από τα 9 αεροσκάφη του σμήνους, φέροντας και την υπογραφή του υπεύθυνου πιλότου. Η 10η θα δωριστεί στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας για να πωληθεί, με τα έσοδά να δίνονται σε πρώην πιλότους και τις οικογένειές τους.

 

Get it on Google Play Download on the App Store