Μια και μοναδική Aston Martin DB11 Henley Regatta

H Aston Martin θέλοντας να γιορτάσει την συνεργασία της με την κορυφαία κωπηλατική ρεγκάτα του κόσμου, την ιστορική Henley Royal Regatta που διεξάγεται στη Μεγάλη Βρετανία από το 1839 μέχρι και τις ημέρες μας, παρουσίασε μια πραγματικά μοναδική DB11.

Η νέα DB11 Henley Regatta δημιουργήθηκε από το σχεδιαστικό τμήμα της Aston Martin και ξεχωρίζει αρχικά με το αποκλειστικό της κόκκινο «Diavolo» χρώμα, που συνδυάζεται με ασημί οροφή. Στο αμάξωμα υπάρχουν επίσης νέα τμήματα από ανθρακονήματα όπως εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτης και πολλά άλλα.

Επίσης, η Aston Martin τοποθετεί ειδικές ζάντες 20 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, carbon απολήξεις εξάτμισης, επιπλέον ανθρακονημάτινο λογότυπο στο εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και πίσω σκούρα κάτοπτρα για τα φώτα.

Στο εσωτερικό, συναντούμε ειδικές μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με τμήματα από κόκκινα δέρματα, αλλά και ασημί και κόκκινες ραφές. Στην οροφή έχει χρησιμοποιηθεί μαύρο αλκαντάρα, ενώ υπάρχουν επενδύσεις από ανθρακονήματα στο εσωτερικό των θυρών.

Στο πεδίο του κινητήρα, η σπέσιαλ αυτή DB11 δεν έχει αλλαγές και έτσι παραμένει ο 5,2 λίτρων biturbo V12 των 600 ίππων, που συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο για να προσφέρει πολύ γρήγορες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 322 χλμ./ώρα).

Η Aston Martin παρουσιάζει επίσημα τη μοναδική αυτή DB11 κατά τη διάρκεια της φετινής Henley Royal Regatta, που ξεκινά στις 28 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Ιουλίου. Προς το παρόν η εταιρεία δεν ανακοινώνει αν αμέσως μετά διαθέσει προς πώληση το αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέα Aston Martin Vanquish για τα Red Arrows (+video) 

Νέες Aston Martin στα χρώματα της Red Bull 

Νέα Aston Martin Vanquish S Volante με 603 άλογα

 

Get it on Google Play Download on the App Store