Έρχεται η… εξωφρενική Aston Martin των 1.100+ PS

Λίγο καιρό πριν η Aston Martin μας παρουσίασε την Valkyrie, το hypercar της που δημιουργήθηκε μαζί με την Red Bull. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε μερικά στοιχεία παραπάνω για αυτό καθώς πληροφορίες λένε πως θα έχει συνδυαστική ισχύ 1.100+ ίππων, ενώ βλέπουμε και νέες εικόνες της.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Road & Track η συνολική της απόδοση θα είναι 1.130 άλογα, (τα 130 από το υβριδικό σύστημα KERS). Το αμερικάνικο περιοδικό συνεχίζει λέγοντας πως ο κινητήρας της θα συνδυάζεται με 7τάχυτο σειριακό κιβώτιο και σε συνδυασμό με το χαμηλό της βάρος (λίγο πάνω από τα 1.000 κιλά) θα μπορεί να κάνει το 0-320 χλμ./ώρα σε περίπου 10 δλ., ενώ η τελική της ταχύτητα θα είναι στα 402 χλμ./ώρα.

Η Aston Martin είναι αρκετά φειδωλή στις πληροφορίες που δίνει και επισήμως ξέρουμε μόνο πως η Valkyrie θα κατασκευαστεί σε 175 μονάδες, από τις οποίες οι 25 μονάδες θα προορίζονται για αγωνιστική χρήση (όλα έχουν γίνει πωληθεί ήδη).

Μάλιστα η βρετανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες από το επικείμενο μοντέλο της, στο οποίο φαίνεται πλέον πιο έντονα η αεροδυναμική του η οποία είναι σαφώς επηρεασμένη από την F1.

Αυτή τη φορά βλέπουμε για πρώτη φορά και το εσωτερικό της το οποίο προφανώς και είναι… πολεμικό, χωράει δύο άτομα, έχει τα απολύτως απαραίτητα και η θέση οδήγησης παραπέμπει σε αυτή των μονοθεσίων της F1, ενώ το τιμόνι είναι αποσπώμενο.

Δείτε ακόμη:

H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και τρακαρισμένη αξίζει πολλά

Σε δημοπρασία η θρυλική Lancia Delta HF του Kankkunen

Το κουμπί που σε κάνει μάγκα στην Mustang (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store