Renault Captur – Clio Tourer




Η νέα πρόταση της Renault στα μικρά αστικά crossover, το Captur, διαθέτει μοντέρνα και ελκυστική σχεδίαση, συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των SUV, όπως είναι η ψηλή θέση οδήγησης και των MPV όσον αφορά στην πρακτικότητα και την ευελιξία ενός αστικού αυτοκινήτου. 

To νέο Renault Captur, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου Clio, έχει μήκος 4,12 μέτρα, ενώ η γαλλική φίρμα υπόσχεται μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Τροφοδοτείται με τους τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου (0,9 TCe 90 PS, 1.2 TCe 120 PS και 1.5 dCi 90) που συνδυάζουν την αυξημένη απόδοση με την χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2. Οι τιμές του Captur ξεκινούν από 13.990 ευρώ με απόσυρση.

Clio Tourer

Το πιο πρακτικό και κατάλληλο και για οικογένειες νέο Renault Clio Tourer είναι πλέον διαθέσιμο και στην χώρα όπως με τιμές που ξεκινούν από 12.990 ευρώ. Στην γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνονται τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2 75hp, 0.9 Tce 90hp και οι ντίζελ 1.5 dCi 75hp και 90hp, ο οποίος προσφέρεται και με το νέο EDC αυτόματο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων.

Το νέο Clio Tourer διαφέρει από το 5θυρο χάτσμπακ στην σχεδίαση του πίσω μέρος, ενώ λόγω του μακρύτερου πίσω προβόλου το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 205 χλστ., φτάνοντας συνολικά σε μήκος τα 4.267 χλστ. Οι παραπάνω πόντοι ωφέλησαν σημαντικά τον χώρο αποσκευών, ο οποίος ανέρχεται στα 443 πλήρως εκμεταλλεύσιμα λίτρα, έναντι 300 λίτρων του 5θυρου μοντέλου.

Από την αρχική έκδοση το νέο Renault Clio Tourer περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα και σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως ESP, αερόσακους μετωπικούς, πλευρικούς θώρακος – κεφαλής, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηλεκτρικά πίσω παράθυρα, air condition, ράδιο CD κ.α.

Get it on Google Play Download on the App Store