Έτσι θα είναι το Audi Q8 στην έκδοση παραγωγής

Το πρωτότυπο Audi Q8, που έκανε πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ήταν ένα από τα πιο φαντασμαγορικά μοντέλα εκεί. Πρόκειται για πρωτότυπο που απεικονίζει τα μελλοντικά σχέδια της μάρκας για τη ναυαρχίδα των SUV της. Εδώ βλέπουμε πως θα μοιάζει στην έκδοση παραγωγής.

Η εικόνα είναι ψηφιακά επεξεργασμένη και αποτελεί δημιούργημα του X-Tomi, ο οποίος κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές, κατάφερε να φέρει το πρωτότυπο Audi Q8 πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: Επίσημη αποκάλυψη του πρωτότυπου Audi Q8

Η πιο σημαντική αλλαγή που βλέπουμε στο σχέδιο του X-Tomi σε σχέση με το πρωτότυπο βρίσκεται στη μάσκα εμπρός, η οποία πλέον δεν έχει κάθετες γρίλιες, αλλά οριζόντιες, όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα παραγωγής της Audi.

Άλλη μία σημαντική αλλαγή εντοπίζεται στους εξωτερικούς καθρέφτες οι οποίοι είναι χαμηλότερων τόνων σε σχεδίαση, από αυτούς του πρωτότυπου.

Το Audi Q8 θα οδηγηθεί στην παραγωγή, όπως όλα δείχνουν, στο τέλος του 2018 και είναι πολύ πιθανό να μοιάζει με αυτό το αυτοκίνητο που μας παρουσιάζει ο X-Tomi. Όπως και να έχει πάντως, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμη, μέχρι να δούμε και επίσημες εικόνες από την έκδοση παραγωγής του κορυφαίου SUV της Audi.

Get it on Google Play Download on the App Store