Νέο Audi A4 Black Edition με πιο σπορ εμφάνιση

H Audi δημιουργεί μια νέα σπέσιαλ έκδοση για το A4 και το A4 Avant, με το νέο A4 Black Edition να έρχεται για να προσφέρει περισσότερη αισθητική μοναδικότητα στο μεσαίο μοντέλο. Η νέα έκδοση Black Edition μπορεί να παραγγελθεί με οποιαδήποτε επιλογή κινητήρα της γκάμας του A4.

Σχεδιαστικά, το νέο A4 Black Edition ξεχωρίζει με τις μαύρες επενδύσεις τιτανίου στους καθρέπτες, τη γρίλια της μάσκας, τις πλαϊνές ποδιές και την πίσω αεροτομή (μόνο στο σεντάν), αλλά και στις εισαγωγές. Στο στέισον A4 προστίθενται και μαύρες ράγες οροφής.

Επιπλέον των παραπάνω όλα τα A4 Black Edition διαθέτουν και πιο «παχιά» πλαϊνά εμπρόσθια τζάμια για ακόμη καλύτερη ηχομόνωση. Παράλληλα, υπάρχουν και νέες 5άκτινες ζάντες 19 ιντσών με ματ τιτάνιο φινίρισμα ή χωρίς κόστος, 18 ιντσών 10άκτινες ζάντες σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό, το νέο A4 Black Edition διακρίνεται με το σπορ τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα, τις επενδύσεις σε μαύρη λάκα πιάνο, αλλά και τα επιπλέον στοιχεία του εξοπλισμού του.

Παράλληλα, η νέα έκδοση του A4 διαθέτει πλέον την υπηρεσία Safety&Service της Audi, η οποία προσφέρει υποστήριξη στον οδηγό και τους επιβάτες μέσω της ύπαρξης κλήσης ανάγκης, online βοήθειας στο δρόμο κ.λπ. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη και σε όλες τις εκδόσεις του A4.

Διαβάστε ακόμα: 

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων της Audi (+video) 

Σπάνιο Audi Sport quattro για 350.000 ευρώ! 

Νέα Audi A4 και Q3 Limited Edition με μεγάλο όφελος

 

Get it on Google Play Download on the App Store