Νέο Audi RS 4 Avant για οικογενειακές πτήσεις!

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης κάνει το νέο και ισχυρότερο Audi RS 4 Avant με την ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση και τις εντυπωσιακές επιδόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Audi Aicon Concept: Χωρίς τιμόνι και πεντάλ (+video)

Εφοδιασμένο με τον 2.9 λτ. V6 biturbo κινητήρα των 450 ίππων και 600 Nm ροπής, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα ή 280 χλμ./ώρα με το προαιρετικό πακέτο RS dynamic. Η δύναμη περνάει σε όλους τους τροχούς μέσω του αυτόματου 8τάχυτου κιβωτίου tiptronic και της μόνιμης τετρακίνησης quattro. Επιπλέον, η Audi προσφέρει εξτρά ένα πίσω σπορ διαφορικό. Το νέο Audi RS 4 Avant ζυγίζει 1.790 κιλά (80 κιλά λιγότερα από το προγενέστερο), καταναλώνει 8,8 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 199 γρ./χλμ. CO2 (17% μείωση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο). Επίσης, διαθέτει χαμηλωμένη κατά 5 χιλιοστά σπορ ανάρτηση και προαιρετικά διατίθεται με Dynamic Ride Control, κεραμικά δισκόφρενα και ειδικά τροποποιημένο RS dynamic τιμόνι.

Τη δυναμική του συνολικά εικόνα ενισχύουν με την σειρά τους οι διάφορες αλλαγές και προσθήκες στο στέισον βάγκον αμάξωμα και στο ευρύχωρο, πρακτικό και πολυτελές εσωτερικό. Εξωτερικά ξεχωρίζουν οι μυώδεις προφυλακτήρες με τους μεγάλους αεραγωγούς μπροστά και το διαχύτη πίσω με τις δύο οβάλ εξατμίσεις, η αεροτομή οροφής, τα φαρδύτερα φτερά και οι 19 ιντσών σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου (προαιρετικά 20 ιντσών).

Οι παραγγελίες για το νέο Audi RS 4 Avant ξεκινούν από το φθινόπωρο και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στις αρχές του 2018. Η βασική τιμή θα ξεκινά από τα 79.800 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Νέα ονοματολογία για τα Audi

Δείτε το νέο Audi RS 4 Avant και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store