Audi RS6 Avant Performance Nogaro Edition με 705 ίππους (+video)

Αναμφίβολα όταν σκεφτόμασε σπορ στέισον βάγκον αυτοκίνητα, τότε τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό είναι αυτά της Audi και όχι άδικα, καθώς η γερμανική μάρκα έχει στο παλμαρέ της μερικά από τα ικανότερα και ταχύτερα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία.

Δείτε ακόμη: Video: Το νέο VW T-Roc σε ένα λεπτό!

Πλέον, έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα, το Audi RS6 Avant Performance Nogaro Edition το οποίο είναι περιορισμένης παραγωγής και το έχει επιμεληθεί η ABT.

Το νέο γερμανικό μοντέλο, που θυμίζουμε στην εργοστασιακή του έκδοση εφοδιάζεται με 4.0 λτ. V8 biturbo βενζινοκινητήρα 605 ίππων, πλέον έφτασε τους 705 ίππους και έχει μία σειρά από αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, οι οποίες το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα Audi RS6 Avant.

Αυτό είναι πλέον και το κορυφαίο μοντέλο Avant της Audi, ενώ θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες. Όσον αφορά στις επιδόσεις του για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 3,7 δευτερόλεπτα την στιγμή που η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Video: Η Mercedes E-Class προσπερνάει μόνη της σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο

Η τιμή του στην Γερμανία ξεκινά από τα 124.000 ευρώ, ενώ στο εικονιζόμενο μπλε χρώμα, το οποίο αποτελεί και φόρο τιμής στο Audi RS2 του 1994, που ήταν και το πρώτο μοντέλο RS, κοστίζει 130.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store