Audi A8 L Security είναι υπερπολυτελές φρούριο ασφαλείας!

Η Audi αναβαθμίζει το επίπεδο ασφαλείας του θωρακισμένου της μοντέλου Audi A8 L Security σε κλάση βαλλιστικής προστασίας VR 9 από VR 7, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία από επίθεση με όπλα. Εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά, ειδικές ίνες, κράματα αλουμινίου και «πανοπλία» από χάλυβα συνθέτουν το κινητό αυτό φρούριο ασφαλείας. Οι μηχανικοί της Audi έχουν εξελίξει περεταίρω τα τζάμια του οχήματος, ενώ έχει δοκιμαστεί και σε προστασία από εκρηκτικά.

Επιπλέον περιλαμβάνει θωρακισμένο κουτί επικοινωνίας στο χώρο αποσκευών, ενδοεπικοινωνία με τον έξω κόσμο, επιλεκτικό ξεκλείδωμα των θυρών, πατενταρισμένο σύστημα εξόδου έκτακτης ανάγκης, σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης και σύστημα καθαρισμού του αέρα.

Το αναβαθμισμένο Audi A8 L Security προσφέρεται με τη μόνιμη τετρακίνηση quattro και με δύο κινητήρες. Τον 4.0 TFSI V8 biturbo ισχύος 435 ίππων και 600 Nm ροπής και τον ατμοσφαιρικό W12 FSI απόδοσης 500 ίππων και 625 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 210 χλμ./ώρα.

Για όσους λοιπόν αισθάνονται ότι χρειάζονται ένα κινητό φρούριο για τις μετακινήσεις τους, το βελτιωμένο Audi A8 L Security είναι διαθέσιμο προς παραγγελία και οι πρώτες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2016.

 

Get it on Google Play Download on the App Store