Τα φθηνότερα αυτοκίνητα με τιμή έως 10.000 ευρώ

Με περίπου 10.000 ευρώ μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετά καινούργια αυτοκίνητα, τα οποία δεν είναι μόνο οικονομικά ως προς την αγορά τους, αλλά και ως  προς την χρήση και κτήση, αφού όλα εφοδιάζονται με κινητήρες έως 999 κ.εκ. Έτσι συνδυάζουν χαμηλή κατανάλωση και τέλη κυκλοφορίας με το χαμηλότερο τεκμήριο. Εμείς αναζητήσαμε όλα τα μοντέλα που διατίθενται στην χώρα μας και η τιμή τους κυμαίνεται στις 10.000 ευρώ και επιλέξαμε τα πιο πρακτικά 5θυρα αμαξώματα στις εκδόσεις που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως ESP, τουλάχιστον 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηχοσύστημα, air condition κ.λπ.

Citroen C1 1.0 68 PS

Μια πολύ καλή πρόταση οικονομικού και αξιόλογου αυτοκινήτου πόλης που μπορεί να αποκτήσει κανείς, είναι το Citroen C1 1.0 VTi, το οποίο στην 5θυρη έκδοση πωλείται από 10.490 ευρώ και εξοπλίζεται με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων… Περισσότερα εδώ.

Dacia Sandero 1.0 73 PS

Το Dacia Sandero ανανεώθηκε πρόσφατα και παραμένει το πιο οικονομικό σε τιμή μικρό αυτοκίνητο στη χώρα μας, αφού κοστίζει από μόλις 9.490 ευρώ, ενώ από τον εξοπλισμό του δεν λείπει κάτι το απαραίτητο, καθώς εφοδιάζεται με ESP, 4 αερόσακους… Περισσότερα εδώ.

Hyundai i10 1.0 66 PS

Το ανανεωμένο Hyundai i10 ξεκίνησε να πωλείται εδώ και λίγο καιρό στη χώρα μας, σε τιμές που ξεκινούν από τα 9.990 ευρώ με τον 1.000άρη κινητήρα και με καλό επίπεδο εξοπλισμού. Το 3κύλινδρο αυτό μηχανικό σύνολο κινεί με άνεση το… Περισσότερα εδώ.

Kia Picanto 1.0 69 PS

Το νέο Kia Picanto λανσαρίστηκε σχετικά πρόσφατα και στην χώρα μας, σε τιμές που ξεκινούν από 10.290 ευρώ και με εξοπλισμό που δεν λείπει κάτι ουσιαστικό. Το νεανικό και με σπορτίφ αισθητική κόμπακτ αμάξωμά του έχει μήκος 3.595 χλστ… Περισσότερα εδώ.

Mitsubishi Space Star 1.0 71 PS

Το Mitsubishi Space Star είναι πλέον διαθέσιμο και με τον κινητήρα βενζίνης του 1.0 λτ., το οποίο διατίθεται στην τιμή των μόλις 9.990 ευρώ με τον εξοπλισμό του να μην έχει βασικές ελλείψεις. Το μηχανικό αυτό σύνολο με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού… Περισσότερα εδώ.

SEAT Mii 1.0 60 PS

Το SEAT Mii αποτελεί μια προσιτή επιλογή χωρίς ελλείψεις στον εξοπλισμό στην έκδοση Style, η οποία περιλαμβάνει έναντι της αρχικής Reference ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, ράδιο CD κ.λπ. και πωλείται στην τιμή των 9.640 ευρώΠερισσότερα εδώ.

Skoda Citigo 1.0 60 PS

Με λιγότερο από 10.100 ευρώ διατίθεται η δεύτερη έκδοση Ambition του προσφάτως ανανεωμένου Citigo, η οποία περιλαμβάνει έναντι της βασικής Active και στάνταρ ράδιο CD. Το Citigo 2017 έχει να επιδείξει μία σειρά από αισθητικές αλλαγές όπως… Περισσότερα εδώ.

Suzuki Celerio 1.0 68 PS

Το Suzuki Celerio είναι και αυτό ένα από τα φθηνότερα καινούργια αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς, αφού πωλείται από 9.780 ευρώ, χωρίς κάποια βασική έλλειψη στον εξοπλισμό του. Χωρίς να ξεχωρίζει σχεδιαστικά είναι ένα πραγματικό… Περισσότερα εδώ.

Toyota Aygo 1.0 68 PS

Από τις πιο οικονομικές προτάσεις στην αγορά των καινούριων αυτοκινήτων είναι και το Toyota Aygo, το οποίο προσφέρει ότι αναζητά κανείς από ένα αυτοκίνητο πόλης. Το μοντέρνο σχεδιαστικά αμάξωμά του με μήκος μόλις 3,45 μέτρα προσφέρει… Περισσότερα εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store