BMW M2 με 450 ίππους και τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα

Η BMW M2 Coupe έχει ήδη δεχτεί μετατροπές από διάφορους βελτιωτικούς οίκους, με τη νεότερη να είναι αυτή της γερμανικής Lightweight Performance, η οποία ανεβάζει την ισχύ και προσφέρει διάφορες ακόμα αισθητικές και μηχανικές αναβαθμίσεις.

Η νέα LW M2 όπως ονομάζει τη BMW M2 η Lightweight Performance, ξεχωρίζει εξωτερικά από τα μαύρα «φρύδια» στα φωτιστικά σώματα, το carbon σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα (899 ευρώ), μαζί με επίσης κατασκευασμένα από ανθρακόνημα καλύμματα των καθρεπτών, τη μεγάλη αεροτομή πίσω (2.199 ευρώ) και το διαχύτη. Το σπορ σύνολο ενισχύουν με την σειρά τους οι νέες ανθρακονημάτινες 4πλές απολήξεις της εξάτμισης, ενώ στο πλάι ξεχωρίζουν οι μαύρες ζάντες 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό, η Lightweight Performance έχει τοποθετήσει νέα μπάκετ καθίσματα με ανθρακονήματα στην πλάτη τους, μαζί με νέα πατάκια, αλλά και έξτρα ανθρακονήματα σε επενδύσεις του ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα.

Ο βελτιωτής έχει αυξήσει κατά 80 ίππους την ισχύ του 6κύλινδρου 3.0 λτ. Twin-Power Turbo κινητήρα της BMW, φθάνοντάς τους 450 ίππους, με 680 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι ακόμη πιο εκρηκτικές, με την εταιρεία να υπόσχεται τελική 297 χλμ./ώρα.

Επίσης, η Lightweight Performance προσφέρει για τη BMW M2 εξάτμιση τιτανίου (2.899 ευρώ), νέο σωλήνα για το turbo, ενισχυμένα τακάκια και ελαφριές δαγκάνες, καθώς και νέα ελατήρια, αμορτισέρ, αντιστρεπτικές δοκούς και μπάρες θόλων.


Get it on Google Play Download on the App Store