Ford Ranger με βελτιώσεις σε αμάξωμα, εσωτερικό, κινητήρα

Η εταιρεία βελτιώσεων Tickford από την Αυστραλία, η οποία ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια στη βελτίωση των μοντέλων της Ford και βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της γνωστής σε μας Prodrive Racing, δημιούργησε ένα πακέτο βελτίωσης για το Ford Ranger. Οι αλλαγές είναι αρκετές, αφού αφορούν το αμάξωμα, εσωτερικό, αναρτήσεις και κινητήρα.

Ξεκινώντας από τις εξωτερικές βελτιώσεις, το Ranger εφοδιάζεται με ένα πλήρες body kit, το οποίο περιλαμβάνει πλαϊνά σκαλοπάτια, προσθήκες στα φτερά, αλλαγμένα εμπρός φωτιστικά σώματα και μάσκα, νέα καλύμματα των καθρεπτών και διαφοροποιημένα πίσω φώτα. Επιπλέον, προσφέρονται νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και νέο σύστημα εξάτμισης με διπλή απόληξη από ανθρακόνημα. Το εσωτερικό είναι επενδυμένο πλήρως με δέρμα και δείχνει πιο πολυτελές.

Για τον 5κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου των 3.2 λίτρων εργοστασιακής ισχύος 200 ίππων και 470 Nm ροπής, η Tickford ανεβάζει την απόδοση στους 231 ίππους και στα 560 Nm ροπής, μέσω τοποθέτησης νέου φίλτρου αέρα, intercooler και με τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Επιπλέον, για πιο δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης, τοποθετούνται νέα αμορτισέρ της Bilstein και ελατήρια της King.

Όσο για το συνολικό κόστος των μετατροπών, ανέρχεται στο ποσό των 21.135 δολαρίων Αυστραλίας (14.370 ευρώ). Για όσους πάλι δεν θέλουν το φουλ πακέτο, προσφέρονται και μεμονωμένες μετατροπές.

Get it on Google Play Download on the App Store