Άκρως δυναμική Porsche Macan PD600M με αεροδυναμικό κιτ

H Prior Design δημιούργησε για την Porsche Macan ένα νέο αεροδυναμικό κιτ, το οποίο μεταμορφώνει εξωτερικά το αυτοκίνητο και του χαρίζει ιδιαίτερα δυναμική εικόνα, για όσους αναζητούν πιο «mucho» εμφάνιση. 

To Widebody Aerodynamic-Kit κοστίζει 12.900 ευρώ και περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα, πίσω διαχύτη, ένθετα στα μασπιέ, προσθήκες στα φτερά, σπόιλερ εμπρός και αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Επιπλέον, με κόστος 690 ευρώ, η Prior Design προσφέρει ένα ακόμα σπόιλερ, που τοποεθτείται κάτω από το πίσω παρμπρίζ.

Οι προσθήκες και μετατροπές δεν σταματούν όμως στο αμάξωμα, αλλά και στο εσωτερικό, όπου δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης νέων δερμάτινων επενδύσεων και διαφόρων διακοσμητικών.

Τον σπορ χαρακτήρα της Macanενισχύει περεταίρω το νέο σύστημα εξάτμισης με τις τέσσερις οβάλ απολήξεις, τα νέα αμορτισέρ και ελατήρια χαμηλώματος έως 35 χιλιοστά και οι νέες ζάντες διαμέτρου 20 ιντσών. Ωστόσο, παρά την ονομασία του μοντέλου που φέρει τον αριθμό «600», δεν έχει γίνει ανάλογη αναβάθμιση του κινητήρα στους 600 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store