Toyota C-HR διά χειρός TRD και όχι μόνο

Παράλληλα με το λανσάρισμα του Toyota C-HR στην αγορά της Ιαπωνίας, οι in house βελτιωτικοί οίκοι της ιαπωνικής μάρκας TRD και Modellista παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση του ολοκαίνουργιου crossover. Και θα λέγαμε ότι είναι άκρως τολμηρές, όπως ακριβώς είναι και το ίδιο το αυτοκίνητο σχεδιαστικά.

Διαβάστε ακόμη: Τιμές, εξοπλισμοί και τεχνικά χαρακτηριστικά του Toyota C-HR

Ας τις δούμε όμως μία προς μία και ας ξεκινήσουμε από την TRD. Η τελευταία λοιπόν παρουσίασε δύο διαφορετικά πακέτα βελτίωσης, τα οποία ονομάζει Aggressive Style και Extreme Style, με το πρώτο να είναι ασφάλτινο και το δεύτερο πιο… χωμάτινο. Για να μην σας κουράζουμε όμως με λεπτομέρειες, δεν έχετε παρά να δείτε το λευκό TRD (το ασφάλτινο) και το κίτρινο TRD (το χωμάτινο).

Το πρώτο έχει σπόιλερ, χαμηλά σο αμάξωμα, αεροτομή, αεροδυναμικό διαχύτη και νέα γρίλια εμπρός, ενώ το δεύτερο έχει μαύρα προστατευτικά στα φτερά, λασπωτήρες κόκκινους και προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω. Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές.

Δείτε επίσης: Το πολεμικό Toyota Yaris WRC

Από την άλλη ο οίκος Modellista έχει και αυτός δύο επιλογές για τους ενδιαφερόμενους. Την Elegant Ice Style που είναι και η πιο συντηρητική και την Boost Impulse Style  η οποία είναι πιο… εκδηλωτική με spoiler εμπρός το οποίο έχει μεταξύ άλλων Led φώτα και ανασχεδιασμένη μάσκα.

Get it on Google Play Download on the App Store