Τουμπανιασμένο Audi S7 με 700 ίππους, στα χρώματα του πολέμου

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος M&D Exclusive Cardesign παρουσίασε την βελτιωτική του πρόταση για το Audi S7 και όπως φαίνεται και από τις εικόνες, μιλάμε για μία βελτίωση στα όρια της… πρόκλησης, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ιπποδύναμη.

Ουσιαστικά πρόκειται για αισθητική βελτίωση, η οποία δεν αφορά αποκλειστικά το S7, αφού μπορεί να τοποθετηθεί και στις… απλές εκδόσεις του A7, αλλά και για μηχανική που αναβαθμίζει την απόδοση του μοτέρ (αποκλειστικά για το S7 όμως)!

Δείτε επίσης: Πύραυλος VW Golf GTI Clubsport με 480 ίππους

Ας αρχίσουμε όμως με το Audi S7 του οποίου ο 4.0 λτ. V8 biturbo βενζινοκινητήρας, μετά τις επεμβάσεις του βελτιωτή αποδίδει 700 ίππους και 950 Nm ροπής. Απόδοση σημαντικά αυξημένη, καθώς στην εργοστασιακή του έκδοση αποδίδει 420 ίππους και 550 Nm ροπής.  Προκειμένου να πετύχει αυτά τα νούμερα, εκτός από μετατροπές στον κινητήρα και το τούρμπο, ο βελτιωτικός οίκος έχει τοποθετήσει νέα εισαγωγή αέρα και νέα εξάτμιση.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως τα νούμερα του βελτιωμένου Audi S7 είναι καλύτερα και από αυτά του Audi RS7, το οποίο αποδίδει 600 ίππους και 700 Nm ροπής στην εργοστασιακή του έκδοση.

Δεν είναι όμως μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βελτιωμένου Audi S7 που εντυπωσιάζουν, καθώς o βελτιωτικός οίκος προσφέρει και ένα… πολεμικό bodykit. Αυτό σημαίνει αυτοκόλλητα εμπνευσμένα από τα αγωνιστικά της Audi στο Le Mans, φαρδύτερα φτερά, πλευρικά μασπιέ, μεγάλο αεροδυναμικό διαχύτη και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Διαβάστε ακόμη: Πωλητήριο σε Alfa Romeo και Maserati;

Όσον αφορά το εσωτερικό, εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο ακραία… καθώς η μόνη παρέμβαση του βελτιωτικού οίκου M&D Cardesign είναι αυτή στο σύστημα πολυμέσων, το οποίο πλέον μπορεί να εκπέμπει σήμα τηλεόρασης με το αυτοκίνητο σε κίνηση… Όχι καλή μετατροπή κατά τη γνώμη μας, καθώς αποσπά την προσοχή του οδηγού από το δρόμο.


Get it on Google Play Download on the App Store