Mercedes GLE Coupe μεταλλάχτηκε σε CLR G800 από την Lumma

Η Mercedes GLE Coupe είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά και σπορ σε σχεδίαση SUV μοντέλα και αποτελεί «πρόκληση» για τους βελτιωτές να την κάνουν… τούμπανο.

Για όσους λοιπόν έχουν στην κατοχή τους το εν λόγω μοντέλο, ή σκέφτονται να το αποκτήσουν και θέλουν να του προσθέσουν στεροειδή στην εμφάνισή του, η Lumma σχεδίασε το ειδικό πακέτο αναβάθμισης για την GLE Coupe με την ονομασία «CLR G800».

Η εικονιζόμενη βασίζεται στην GLE 450 Coupe, αλλά έχει δεχτεί πάρα πολλές προσθήκες, ειδικά στο αμάξωμα. Το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει διάφορα τμήματα με όψη ανθρακονήματος, όπως είναι η αεροτομή οροφής, το σπόιλερ στο τελείωμα του πίσω καπό, ο διαχύτης, οι ποδιές στα μαρσπιέ, οι προσθήκες γύρω από τους θόλους των τροχών με τους αεραγωγούς και τα διάφορα ένθετα στον εμπρός προφυλακτήρα και στη μάσκα. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί μεγάλης διαμέτρου μαύρες ζάντες και αποστάτες τροχών, ενώ οι δαγκάνες έχουν βαφτεί σε χρώμα Ferrari Rosso Corsa.

Στο εσωτερικό της CLR G800 έχουν τοποθετηθεί πεντάλ αλουμινίου και πατάκια με επένδυση δέρματος.

Δείτε ακόμα: Mercedes-AMG GLE 63 με body kit αξίας 20.250 ευρώ!

Αναβαθμίσεις έχει δεχτεί και ο κινητήρας. Ο υπερτροφοδοτούμενος 3.0 λτ. V6 των 367 ίππων και 520 Nm ροπής, αποδίδει μετά την αναβάθμιση 454 ίππους (+87hp) και 643 Nm ροπής (+123 Nm). Επίσης, έχει τοποθετηθεί εξάτμιση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες βαλβίδες και απολήξεις με επένδυση ανθρακονήματος.


Get it on Google Play Download on the App Store