Βελτιωμένο VW Golf GTI Edition 35 με 330 ίππους

Το προγενέστερο VW Golf GTI στην επετειακή έκδοση «Edition 35» διέθετε ορισμένες διαφορές σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και η υψηλότερη ισχύς του 2.0 TSI κινητήρα. 

Από το εργοστάσιο, το εν λόγω υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ είχε απόδοση 235 ίππων και 300 Nm ροπής, οι οποίοι προσέφεραν επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα. Για όσους πάλι ήθελαν περισσότερη ισχύ, υπήρχε το Golf R 2.0 TSI με 271 ίππους και 350 Nm ροπής.

Δείτε ακόμα: Επετειακό και αλήτικο VW Golf GTI Clubsport Edition 40

Παρά το γεγονός ότι έχει αντικατασταθεί από το 2013 από το υπάρχον Golf GTI (πρόσφατα παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Golf GTI και το Golf R), το προγενέστερο παραμένει «μάχιμο», ενώ σηκώνει αρκετές αναβαθμίσεις.

Ο βελτιωτής mcchip-dkr παρουσίασε μια νέα πρόταση αύξησης της απόδοσης. Μέσω του επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου στο Stage 2, το Golf GTI Edition 35 «σκαρφαλώνει» στους 330 ίππους και 423 Nm ροπής, ενώ όπως μπορούμε να δούμε από τη δυναμομέτρηση οι καμπύλες ιπποδύναμης και ροπής κινούνται σχεδόν παράλληλα με εκείνες του εργοστασιακού μοντέλου.


Get it on Google Play Download on the App Store