Πράσινη κόλαση Mercedes-AMG C 63 S με 650 ίππους

Όσοι πιστεύουν ότι τα στέισον βάγκον αυτοκίνητα απευθύνονται σε συντηρητικούς οικογενειάρχες που φοβούνται να πατήσουν το γκάζι λίγο παραπάνω, θα αλλάξουν γνώμη βλέποντας την συγκεκριμένη βελτιωμένη Mercedes C-Class Estate. Βέβαια δεν πρόκειται για κάποια «νορμάλ» έκδοση, αλλά για την κορυφαία στην γκάμα του μοντέλου, την C 63 S και μάλιστα με βελτιώσεις από τη Brabus.

Δείτε ακόμα: Mercedes-AMG Project One: 1.6 λτ. και 1.000 άλογα

Η εργοστασιακή Mercedes-AMG C 63 S με τον V8 bi-turbo κινητήρα των 4.0 λτ. έχει απόδοση 510 ίππους και 700 Nm ροπής, οι οποίοι προσφέρουν επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα. Με την τοποθέτηση δύο νέων τούρμπο και τροποποιήσεων στο λογισμικό του κινητήρα, η απόδοσή του ανεβαίνει στους 650 ίππους και στα 820 Nm ροπής, από τις μόλις 1.750 σ.α.λ. Η πανίσχυρη οικογενειακή Mercedes επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ./ώρα.

Εκτός από την αναβάθμιση του κινητήρα, η συγκεκριμένη Mercedes-AMG C 63 S εφοδιάζεται με ένα πλήρες αεροδυναμικό κιτ από ανθρακόνημα, το οποίο περιλαμβάνει σπόιλερ εμπρός και στα μαρσπιέ, αεροτομή πίσω και νέο διαχύτη πίσω. Πιο εκκεντρικό είναι το ανοιχτό πράσινο μεταλλικό χρώμα, συνδυασμένο με μαύρες ρίγες στο καπό και στην πόρτα του χώρου αποσκευών και με μαύρη οροφή.

Δείτε ακόμα: Mercedes-AMG A 45 τα βάζει με BMW M4 (+video)

Ίδια απόχρωση έχουν και οι πολυάκτινες ζάντες των 20 ιντσών. Τη δυναμική της εικόνα ενισχύουν με την σειρά τους η χαμηλωμένη ανάρτηση, τα μαύρα λογότυπα της Brabus και οι τέσσερις σκουρόχρωμες απολήξεις των εξατμίσεων.


Get it on Google Play Download on the App Store