Ferrari 488 βελτιωμένη και περιορισμένης παραγωγής

Αρκετοί είναι κατά των βελτιώσεων σε supercars και όχι άδικα αφού πολλά έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια και έχουν… πονέσει. Άλλοι πάλι θεωρούν πως έτσι αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του υπεραυτοκινήτου. O Misha Design πάντως με σεβασμό, μας δείχνει πως γίνεται… σωστά η δουλειά!

Αν μη τι άλλο το να καταλήξει ένας βελτιωτής να γίνει γραφικός με το δημιούργημά του, ειδικά όταν αυτό είναι ένα supercar όπως η Ferrari 488, δεν είναι δύσκολο. Ο βελτιωτικός οίκος Misha Design όμως, με σεβασμό πάντοτε στα supercars και στον μοναδικό χαρακτήρα τους, έχει παρουσιάσει κατά καιρούς αρκετά διαμάντια!

Διαβάστε ακόμη: Βελτιωμένη Ferrari 488 από τη Liberty Walk

Ένα από αυτά είναι και αυτή εδώ η Ferrari 488 GTB που βλέπουμε στις παραπάνω εικόνες, η οποία, με το bodykit του βελτιωτικού οίκου μοιάζει πιο όμορφη και ταυτόχρονο πιο… ακραία από ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Misha Design προσφέρει δύο πακέτα βελτίωσεις. Το Regular και το Limited. Το Regular είναι ένα bodykit το οποίο αποτελείται από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ποδίες, καπό, σπόιλερ από ανθρακονήματα, πλευρικές εισαγωγές αέρα, αεροτομή και αεροδυναμικό διαχύτη.

Από την άλλη, το bodykit με την ονομασία Limited, το οποίο βλέπουμε και στις εικόνες, διαθέτει επιπλέον του Regular μεγαλύτερη αεροτομή, διαφοροποιημένο αεροδυναμικό διαχύτη με πιο… έντονη παρουσία, φουσκωμένα φτερά κατά 10 εκατοστά και διαφοροποιημένους πλευρικούς αεραγωγούς. Αυτό που το κάνει και περιορισμένο (Limited) είναι το γεγονός πως θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 μονάδες.

Διαβάστε επίσης: BMW M5 στα χρώματα του πολέμου

Ο βελτιωτικός οίκος Misha Design τονίζει πως ήδη έχει δεχτεί παραγγελίες και πως τα πρώτα κομμάτια θα είναι έτοιμα για παράδοση τον ερχόμενο Απρίλιο.


Get it on Google Play Download on the App Store