Fiat 124 Spider με 200 ίππους Made In USA

Το Fiat 124 Spider έχει κάνει την απόβασή του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ωκεανού και πλέον έχουμε και την πρώτη του μετατροπή από τον οίκο βελτίωσης Madness Autoworks

Ο Madness Autoworks μας παρουσιάζει λοιπόν την πρότασή του για τη βελτίωση του Fiat 124 Spider η οποία απαρτίζεται τόσο από αισθητικές όσο και από μηχανικές βελτιώσεις οι οποίες αυξάνουν την ιπποδύναμή του.

Δείτε επίσης: Νέες εκπτώσεις από την ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat

Συγκεκριμένα, οι Αμερικάνοι τοποθέτησαν αεροδυναμικά βοηθήματα στο αμάξωμα του ιταλικού roadster, όπως πλευρικά σπόιλερ και αεροτομή στο πίσω καπό, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και μαζί με το κάλυμμα των εξωτερικών καθρεφτών κοστίζουν 800 ευρώ.

Αυτά συνοδεύονται από νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών της εταιρείας Fittipaldi, ενώ την εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνει η εξάτμιση με τις δύο απολήξεις, οι οποίες προαιρετικά είναι από ανθρακονήματα. Μάλιστα, η εξάτμιση σύμφωνα με τον βελτιωτή, εκτός από εμφάνιση χαρίζει πιο επιθετικό ήχο, πέντε επιπλέον ίππους και 15 Nm επιπλέον ροπής ενώ είναι ελαφρύτερη από την εργοστασιακή.

Όσον αφορά στις αλλαγές που υπάρχουν κάτω από το καπό, εκεί συναντάμε νέο σύστημα εισαγωγής, το οποίο σε συνδυασμό με την εξάτμιση αυξάνει την ιπποδύναμη στους 200 ίππους.

Διαβάστε ακόμη: Ποιο είναι το ευρωπαϊκό Gay αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2016;

Τέλος, στο στήσιμο του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, με την μόνη μετατροπή να έχει να κάνει με τα ελατήρια τα οποία είναι πλέον της Eibach και χαμηλώνουν το αυτοκίνητο αισθητά.


Get it on Google Play Download on the App Store