BMW M4 με 512 ίππους μέσα σε λίγες ώρες

Η BMW παρουσίασε πριν από λίγες μέρες την ανανεωμένη Σειρά 4 μαζί και τις «φρεσκαρισμένες» M4 Coupe και Convertible, οι οποίες διαθέτουν κάποιες αισθητικές αλλαγές, όχι όμως και μηχανικές.

Έτσι, ο 3.0 λτ. 6κύλινδρος σε σειρά M TwinPower Turbo κινητήρας αποδίδει 431 ίππους και 550 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη) ή 280 χλμ./ώρα με το προαιρετικό M Driver’s Package.

Για όσους πάλι αυτά τα νούμερα επιδόσεων δεν τους αρκούν, οι διάφοροι βελτιωτικοί οίκοι προσφέρουν την λύση. Ένας από αυτούς είναι και η γερμανική εταιρεία Mcchip-DKR, η οποία αυξάνει την απόδοση στους 512 ίππους και 652 Nm ροπής μέσω του πρώτου σταδίου αναβάθμισης. Αυτό περιλαμβάνει επαναπρογραμματισμό του λογισμικού, ενώ η εταιρεία χρειάζεται περίπου οκτώ ώρες για να γίνουν οι εργασίες.

Δείτε ακόμα: BMW M4 GTS «μαύρη μαγεία»

Επιδόσεις δεν αναφέρονται μετά την αύξηση της ισχύος στους +81 ίππους και τα +102 Nm ροπής, ομως θα υπάρχουν αισθητές διαφορές σε σχέση με τη νορμάλ BMW M4.


Get it on Google Play Download on the App Store