Δεν υπάρχει πιο… «κακιά» McLaren από αυτή της Liberty Walk

Η ιαπωνική βελτιωτική φίρμα Liberty Walk μας έχει συνηθίσει στις πιο extremeβελτιώσεις των supercars ανά τον πλανήτη και πλέον, σειρά παίρνει η McLaren 650S, η οποία αποκτά μια άκρως επιθετική εμφάνιση ενσωματώνοντας το νεότερο bodykit της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα: Ferrari 488 βελτιωμένη και περιορισμένης παραγωγής

Στο αμάξωμα λοιπόν της McLaren 650S η LibertyWalk προσθέτει τα χαρακτηριστικά, πριτσινωτά φαρδιά φτερά της, ένα νέο σπόιλερ χαμηλά στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, διευρεμένες πλαϊνές ποδιές, αλλά και έναν νέο διαχύτη.

Επίσης, στο πίσω τμήμα τοποθετείται και μια τεραστίων διαστάσεων αεροτομή, που θυμίζει αυτή της κορυφαίας McLaren P1 GTR, ενώ οι ζάντες έρχονται από την 3SDM και είναι σφυρήλατες, με μαύρες ακτίνες και χρωμιωμένη στεφάνη.

Διαβάστε ακόμα: Honda NSX σκέτη πώρωση: Ιαπωνική δύναμη

Χαρακτηριστικό στοιχείο της εμφάνισης αυτής της βελτιωμένης McLaren 650S αποτελεί και το αμάξωμά της με βάψιμο και αυτοκόλλητα σε κίτρινο-πράσινο, που προέρχονται και πάλι από την αγωνιστική McLaren P1. Σημειώστε ότι για μια ακόμη φορά η Liberty Walk δίνει την επιλογή για κατασκευή του bodykit από πλαστικό πολυμερές ή ενισχυμένο με ανθρακονήματα, με το ανάλογο πάντα αντίτιμο.

Get it on Google Play Download on the App Store