Κολασμένο Audi R8 από τον Vorsteiner

Ο βελτιωτικός οίκος Vorsteiner είναι από τους πλέον καταξιωμένους στο χώρο της βελτίωσης και κάθε νέα του πρόταση όπως και να έχει αποτελεί είδηση. Πόσο μάλλον όταν αυτή έχει να κάνει με την βελτίωση του Audi R8, ακόμη και αν δεν περιλαμβάνει μηχανικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο Vorsteiner παρουσίασε το νέο bodykit του για το Audi R8 το οποίο καταφέρνει να είναι διακριτικό και να μην αλλοιώνει τον χαρακτήρα του γερμανικού supercar, ενώ παράλληλα είναι αρκετά επιθετικό προκειμένου να έχει λόγο ύπαρξης.

Δείτε επίσης: Ηδονική BMW M4 σε Austin Yellow

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές αφορούν μόνο το αμάξωμα, στο οποίο παρατηρούμε ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με σήτα στις εισαγωγές αέρα και στη μάσκα εμπρός και έναν τεράστιο αεροδυναμικό διαχύτη πίσω.

Στο πίσω μέρος συναντάμε επίσης και τη σταθερή αεροτομή, η οποία είναι από ανθρακονήματα, ενώ αλλαγμένες είναι και οι απολήξεις της εξάτμισης σε μαύρο χρώμα.

Το πακέτο ολοκληρώνεται από σπόιλερ εμπρός και από σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος σε ανθρακί χρώμα για να ταιριάζουν με το χρώμα του αμαξώματος.

Μηχανικά το Audi R8 που μας παρουσιάζει ο Vorsteiner δεν έχει να επιδείξει κάποια αλλαγή. 


Get it on Google Play Download on the App Store