Υπερτούμπανο Audi A7 Sportback

Μπορεί η Liberty Walk να καταπιάνεται κυρίως με σπορ κατασκευές και supercars αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει τον τρόπο της και με τα premium μοντέλα. Και το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο με αυτό το Audi A7 Sportback με το bodykit σήμα κατατεθέν της.

Μετά την επέμβαση του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου Liberty Walk το Audi Α7 Sportback έχει αλλάξει πλήρως. Πλέον έχει άλλη υπόσταση πολύ πιο άγρια και σίγουρα και σίγουρα πιο εξεζητημένη.

Δείτε επίσης: Κολασμένο Audi R8 tuned by Vorsteiner

Βλέπετε έτσι είναι πάντα με τα δημιουργήματα της Liberty Walk. Ακραίες επεμβάσεις και bodykit με φαρδιά, πριτσινωτά φτερά που αυξάνουν το πλάτος του αυτοκινήτου και συνοδεύονται πάντα από ανασχεδιασμένους  προφυλακτήρες, σπόιλερ περιμετρικά του αμαξώματος και αεροτομή.

Ως είθισται η μετατροπή του συγκεκριμένου Audi A7 Sportback συνοδεύεται από ζάντες αλουμινίου ελαφρού κράματος, εξάτμιση με απολήξεις τιτανίου, μεγαλύτερα φρένα και αερανάρτηση με δυνατότητα ρύθμισης της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος.

Φυσικά, πλέον η Liberty Walk έχει τα καλούπια της έτοιμα και προσφέρει το ίδιο bodykit και για το S7 Sportback, είτε από ενισχυμένο πλαστικό, είτε από ανθρακονήματα. Το κόστος της μετατροπής (χωρίς ζάντες) ξεκινά από τα 8.500 ευρώ, με την ανάρτηση να κοστίζει επιπλέον 7.500 ευρώ.


Get it on Google Play Download on the App Store