Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στα 700 άλογα

Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio έχει ταράξει τα νερά της κατηγορίας των μεσαίων σπορ σεντάν με τα άκρως δυναμικά της χαρακτηριστικά και τις υψηλές επιδόσεις της. Ο 2.9 λτ. V6 BiTurbo κινητήρας ισχύος 510 ίππων και 600 Nm ροπής προσφέρει επιτάχυνση από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ τελική ταχύτητα φτάνει τα 307 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Το άδοξο τέλος μιας Alfa Romeo Giulia στα Χανιά… (+video)

Φυσικά, ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα άφηνε αδιάφορους τους βελτιωτές, με τον γερμανικό οίκο βελτίωσης Pogea Racing να ακουμπά πρώτος την ιταλίδα καλλονή και να την φτάνει στους 577 ίππους και στα 733 Nm ροπής. Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή καθώς φαίνεται, αφού ο ίδιος βελτιωτικός οίκος ετοίμασε νέο πακέτο που αυξάνει πλέον την ιπποδύναμη στους 612 ίππους και τα 750 Nm ροπής.

Δείτε επίσης: Δες εδώ πως θα παραγγείλεις την Alfa Romeo Stelvio

Και πάλι όμως ο Pogea Racing δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, αφού ανακοίνωσε πως στόχος του είναι, χωρίς να ανοιχτεί το μοτέρ να φτάσει στους 700 ίππους. Τιμή που όπως ισχυρίζεται είναι η μέγιστη στην οποία μπορεί να φτάσει το μοτέρ, χωρίς να ανοίξει. Τέλος αναφέρει πως οι παραπάνω βελτιώσεις αφορούν φυσικά και την Alfa Romeo Stevio.


Get it on Google Play Download on the App Store