BMW M4 με προκλητική εμφάνιση

Αυτή η BMW M4 έχει φτιαχτεί από τη Wheels Boutique για να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορεί στο δρόμο, αφού η εταιρεία της προσφέρει έναν νέο εξωτερικό χρωματισμό που αλλάζει την απόχρωσή του ανάλογα από που την κοιτάς, ματ τροχούς, αλλά και ανάρτηση που την φέρνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος.


Ειδικά σε ό,τι αφορά στο χρώμα πρόκειται για μια ειδική μεταλλική βαφή (Silverstone Metallic II), η οποία δείχνει το αμάξωμα ασημί υπό κανονικό φωτισμό, όμως κοιτώντας το αυτοκίνητο υπό συγκεκριμένες γωνίες, το φως αλλάζει και το κάνει να δείχνει σαν ανοιχτό γαλάζιο, αναδεικνύοντας τις γραμμές της M4.

Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η μάρκα αυτοκινήτου που θαυμάζουμε περισσότερο;

Εκτός τώρα από το χρώμα, η Wheels Boutique τοποθετεί ματ μαύρες ζάντες 20 ιντσών HRE P101, ενώ παράλληλα χαμηλώνει όσο το δυνατόν περισσότερο την απόσταση από το έδαφος και τοποθετεί νέα φρένα της Brembo με ανοιχτές κίτρινες δαγκάνες.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι και το πιο πρακτικό για να… βγεις στο δρόμο, όμως αν μη τι άλλο αυτή η BMW M4 είναι από τις πιο όμορφες που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.


Get it on Google Play Download on the App Store