Με 400 άλογα και «καυτές» επιδόσεις οι Porsche Boxster και Cayman

Η γνωστή εταιρεία βελτιώσεων TechArt δημιουργεί πάνω στις νέες Porsche 718 Boxster και Cayman,  αυξάνοντας την ισχύ και τη ροπή του 2.5άλιτρου κινητήρα τους στα 400 άλογα και 480 Nm αντίστοιχα. Παράλληλα, τους αλλάζει την εμφάνιση, την εξάτμιση, αλλά και την ανάρτηση, τονίζοντας τον επιθετικό τους χαρακτήρα.

Ειδικά για τον κινητήρα, η αύξηση της ισχύος και της ροπής (κατά 50 άλογα και 60 Nm), έχει ως αποτέλεσμα οι επιδόσεις να είναι πιο «καυτές» από ποτέ, αφού το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί πλέον μόνο 3,9 δευτερόλεπτα (-0,3 δευτερόλεπτα), ενώ το 0-200 χλμ./ώρα μειώνεται κατά 0,5 δευτερόλεπτα στα 14,2 δευτερόλεπτα. Αυξημένη είναι και η τελική ταχύτητα (296 χλμ./ώρα, +11 χλμ./ώρα).

Στο πεδίο της εμφάνισης, η TechArt προσφέρει στις μικρότερες Porsche ένα νέο bodykit που αποτελείται από πιο δυναμικό εμπρόσθιο σπόιλερ, μεγαλύτερο κεντρικό πλέγμα στον προφυλακτήρα, νέα πλαϊνά πτερύγια για τους αεραγωγούς, πίσω διαχύτη με διπλή κεντρική απόληξη της εξάτμισης και σταθερή αεροτομή.

Διαβάστε ακόμα: Ευκαιρία: Πωλείται Porsche 911 Turbo με… 945.000 χλμ.!

Ειδικά για την εξάτμιση, η TechArt έχει κατασκευάσει την απόληξη από τιτάνιο με carbon πλαίσια, ενώ προαιρετικά προσφέρει και την εξάτμιση «Racing» για πιο αγωνιστικό ήχο. Για τη βελτίωση των οδικών χαρακτηριστικών υπάρχει επίσης μια νέα ανάρτηση που προσφέρει χαμήλωμα κατά 30 χλστ., ενώ έχουν τοποθετηθεί και μεγάλες ζάντες 21 ιντσών Formula IV.

Οι τελικές πινελιές βελτίωσης αφορούν στις νέες επενδύσεις και αξεσουάρ της καμπίνας από ανθρακονήματα, μαζί με πλήρως δερμάτινη επικάλυψη με κίτρινες ραφές, κίτρινη επένδυση για το κεντρικά τοποθετημένο στροφόμετρο, αλλά και κίτρινες επενδύσεις στα paddles του αυτόματου κιβωτίου PDK, τη βάση του επιλογέα, τους αεραγωγούς, το κλειδί κ.λπ.


 

Get it on Google Play Download on the App Store