Βελτιωμένο BMW i8 με ακόμη περισσότερο carbon (+video)

Η AC Schnitzer είναι ένας από τους κορυφαίους βελτιωτές BMW παγκοσμίως και πλέον, η νέα της πρόταση αναβάθμισης για το i8 έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερο carbon στο γερμανικό supercar, βελτιώνοντας την αεροδυναμική του, χωρίς να επιβαρύνει κατά πολύ το βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα, η AC Schnitzer τοποθετεί στο αμάξωμα του i8 μια σειρά από carbon βοηθήματα μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνά πτερύγια και νέα εισαγωγή στο καπό, αλλά και σταθερή πίσω αεροτομή με διαχύτη τριών τμημάτων.

Διαβάστε ακόμα: Η εντυπωσιακή BMW M2 από τον AC Schnitzer

Νέας σχεδίασης είναι και τα καπάκια των καθρεπτών που κατασκευάζονται από ανθρακονήματα και αναγράφουν το όνομα της AC Schnitzer, ενώ carbon είναι και τα χερούλια των θυρών. Η τελική πινελιά αφορά στη νέα γρίλια της μάσκας, ενώ αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί με σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών AC1.

Όλα τα παραπάνω προσφέρουν στο BMW i8 μια πολύ επιθετική εμφάνιση, ενώ παράλληλα βελτιώνουν και την αεροδυναμική του. Επιπλέον αυτών, η AC Schnitzer φροντίζει ώστε να προσφέρει και πιο δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά στο i8, λόγω της νέας ανάρτησης η οποία μειώνει την απόσταση από το έδαφος στον εμπρόσθιο άξονα κατά 25 χλστ. και κατά 20 χλστ. στον πίσω.

Διαβάστε ακόμα: Οδηγούμε στην Ελλάδα τη νέα BMW Σειρά 5

Σε ό,τι αφορά τέλος στο εσωτερικό, η AC Schnitzer προχωρά σε πολύ λίγες επεμβάσεις, αφού προσθέτει μόνο νέα βελούδινα πατάκια, αλουμινένια πεντάλ, αλλά και αλουμινένιο υποπόδιο.


 

Get it on Google Play Download on the App Store