Mercedes S-Class Cabrio με 830 άλογα είναι πραγματικό τέρας

Γνωστή για τις μάλλον ιδιαίτερες και πανάκριβες βελτιώσεις της, η Mansory παρουσιάζει τη νέα της πρόταση βελτίωσης για την Mercedes-AMG S 63 Cabriolet, που της χαρίζει μια πραγματικά πολύ επιθετική εμφάνιση, αλλά και παράλληλα ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις.

Το πρώτο στοιχείο που εντυπωσιάζει στη βελτίωση της Mansory είναι η ισχύς του 5,5 λίτρων V8 bi-turbo κινητήρα της Mercedes-AMG, ο οποίος από 585 εργοστασιακά άλογα έχει φθάσει πλέον στα 830. Η δύναμη αυτή μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς της S 63 Cabrio και χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμα: Lamborghini Huracan 1.250 PS full carbon

Εκτός όμως από τη βελτίωση σε απόδοση και επιδόσεις, η Mansory φροντίζει και για την εμφάνιση της Mercedes-AMG S 63 Cabrio, με την πρότασή της να ονομάζεται Black Edition και να έρχεται ως συνέχεια της προηγούμενης πρότασης της εταιρείας με την ονομασία Platinum Edition.

Έχουμε λοιπόν στο αμάξωμα ένα πλήρες αεροδυναμικό bodykit, που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, σποϊλεράκια στο εμπρός μέρος και τα πλαϊνά, νέο πίσω διαχύτη, σταθερή αεροτομή και διπλούς αεραγωγούς στο καπό. Στην όλη βελτίωση της εμφάνισης συμβάλουν και τα «φουσκωμένα» πλαϊνά που πλαταίνουν κατά 5 εκατοστά το αμάξωμα, ενώ υπάρχουν και μεγαλύτεροι τροχοί με σκουρόχρωμες ζάντες 22 ιντσών.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes G 63 AMG 828 hp από τη Mansory με carbon αμάξωμα

Η Mansory τοποθετεί επίσης μια νέα ανάρτηση, που φέρνει ακόμη πιο κοντά στο έδαφος την S 63 AMG, ενώ προσφέρει και μια μεγάλη γκάμα εξατομίκευσης στο εσωτερικό, με επιλογές που μπορούν να οριοθετηθούν αποκλειστικά και μόνο από τα χρήματα που θέλει να δαπανήσει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.


 

Get it on Google Play Download on the App Store