Audi A3 Sport Sedan σκέτη… σαύρα!

Ο κάτοχος ενός Audi A3 Sport Sedan από την Καλιφόρνια μεταμόρφωσε το μικρομεσαίο αυτοκίνητο και το έκανε πολύ “άγριο” κυρίως σε εμφάνιση. Το πρώτο χαρακτηριστικό του που τραβά πολύ τα βλέμματα, δεν είναι άλλο από το πολύ χαμηλωμένο αμάξωμα, καθώς και οι 19άρες ζάντες που γλύφουν τους θόλους των τροχών.

Στο αμερικάνικων προδιαγραφών εικονιζόμενο μοντέλο έχει τοποθετηθεί εμπρός προφυλακτήρας από Audi RS 3 Sportback, ενισχύοντας τη δυναμική του όψη. Επιπλέον το “φτιαγμένο” αυτό A3 Sport Sedan εφοδιάζεται με σπόιλερ από ανθρακόνημα στο πίσω καπό, με ποδιές στα μαρσπιέ και με ένα μεγάλο διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Εκεί ξεχωρίζουν με την σειρά τους και οι δύο μεγάλες οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Τη  εμφάνιση τύπου… σαύρας ενισχύει με την σειρά της και η πράσινη μεμβράνη που καλύπτει το αμάξωμα.

Δείτε ακόμα: 520 άλογα από diesel για το βελτιωμένο Audi SQ7

Κάτω από το καπό του δεν έχει γίνει γνωστό πόσα παραπάνω άλογα υπάρχουν, ωστόσο υπάρχει αναβάθμιση από την APR. Ο εν λόγω βελτιωτής προσφέρει για τον 2.0 TFSI κινητήρα δύο προγράμματα. Στο πρώτο η ισχύς αυξάνεται κατά 87 ίππους και 154 Nm ροπής (316 ίπποι και 517 Nm) και στο δεύτερο η απόδοση ανεβαίνει κατά 110 ίππους και 239 Nm (341 ίπποι και 559 Nm).


 

Get it on Google Play Download on the App Store