Βελτιωμένο VW Golf GTI… «τούμπανο» χωρίς αντίπαλο!

Το VW Golf GTI δεν είναι συχνό φαινόμενο να φτάνει σε τέτοια επίπεδα extreme βελτιώσεων, όπως η Ingo Noak Tuning από τη Γερμανία φαίνεται ότι ζήλεψε τις αντίστοιχες βελτιώσεις εταιρειών όπως η Liberty Walk και η Rocket Bunny χαρίζοντας στο GTI ένα πολύ αγριεμένο bodykit.

Το εξωτερικό bodykit της Ingo Noak για το VW Golf GTI χαρακτηρίζεται από τα νέα πρόσθετα πριτσινωτά «φτερά», που πλαταίνουν το αμάξωμα του αυτοκινήτου και του προσφέρουν μια πολεμική εμφάνιση. Επιπλέον αυτών, οι νέες προσθήκες συνοδεύονται και από καινούργιες πλαϊνές ποδιές.

Συνεχίζοντας με το bodykit της Ingo Noak, ξεχωρίζουμε επίσης τον νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα που μιμείται σχεδιαστικά αυτόν του πρωτότυπου VW Golf R400, ενώ και στο πίσω μέρος υπάρχει ένας νέος προφυλακτήρας με διπλή, κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση.

Φυσικά, σε μια τέτοια βελτίωση δεν θα μπορούσαν να μην αλλάξουν και οι ζάντες, οι οποίες είναι οι 20 ιντσών ματ μαύρες της Schmidt, που συνδυάζονται με ελαστικά Hankook 265/25. Η τελική πινελιά της πρότασης της Ingo Noak που τονίζει και την εμφάνιση του VW Golf GTI, έρχεται από τη νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση της AP, η οποία φροντίζει ώστε να φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος το αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα: 

Το Honda Civic Type R είπε «άντε γεια» στους Γερμανούς μέσα στο σπίτι τους! 

VW Golf GTI έτοιμο για πόλεμο 

Audi RS 7 Sportback… μαύρη μαγεία!


 

Get it on Google Play Download on the App Store