Βελτιωμένη Ferrari με carbon bodykit να την… πιείς στο ποτήρι!

Η βελτιωτική Misha Designs αποκαλύπτει την πρόταση αναβάθμισής της για την Ferrari 488 GTB που μας είχε δείξει πριν λίγους μήνες σε σχέδια, με το τελικό αποτέλεσμα να χαρίζει στην κορυφαία turbo Ferrari μια πραγματικά πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το bodykit της Misha Designs αποτελείται από τμήματα από ανθρακονήματα και κυρίως, από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνά πτερύγια στον μπροστινό προφυλακτήρα, καπό με carbonεπένδυση, νέες «ποδιές» στο πλάι και νέα καλύμματα για τους πλαϊνούς αεραγωγούς.

Στο πίσω μέρος της βελτιωμένης Ferrari 488 GTB ξεχωρίζουν τα διπλά πτερύγια πάνω στο καπό, αλλά και ο νέος προφυλακτήρας και διαχύτης πάντα από carbon, που παραπέμπουν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα. Αλλαγμένες είναι και οι απολήξεις της εξάτμισης.

Εκτός από το παραπάνω bodykit, η Misha Designs τοποθετεί στην turbo Ferrari και νέας σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών σε ματ γκρι και μαύρο χρώμα, ενώ παράλληλα βάφει το αμάξωμά της και σε μια ασημί ειδική απόχρωση, που τονίζει περαιτέρω την εμφάνισή της και ταιριάζει με τα νέα carbon τμήματα του bodykit.

Η βελτιωτική εταιρεία ανακοινώνει επίσης ότι σε έναν περίπου μήνα θα παρουσιάσει επίσημα και μια ακόμη πιο επιθετική έκδοση του νέου της bodykit για την Ferrari 488 GTB, με πιο «φουσκωμένα» πλαϊνά και γενικότερα ακόμη πιο επιθετικό look.

Διαβάστε ακόμα: 

Αγόρασε την Ferrari 488 GTB και την διέλυσε 

Επαγγελματίας να σου πετύχει… Έριξε Ferrari πάνω σε Lamborghini (+videos) 

Το Fiat που έγινε (ο Θεός να το κάνει) Ferrari…


 

Get it on Google Play Download on the App Store