Ο Oettinger εκτοξεύει την απόδοση του VW Golf στα 500 άλογα

Μια διπλή πρόταση βελτίωσης για τα κορυφαία VW Golf, το Golf GTI και το Golf R, παρουσίασε ο γνωστός βελτιωτής Oettinger στην ετήσια συνάντηση των φίλων του GTI στο Wörthersee της Αυστρίας, εκτοξεύοντας την απόδοσή τους στα 380 και 500 άλογα αντίστοιχα!

Ειδικά για το Golf R, το 2λιτρο TSI μοτέρ έχει ουσιαστικά αλλάξει σε σχέση με το εργοστασιακό, αποκτώντας μεταξύ άλλων νέα σφυρήλατα «σωθικά», ώστε να αυξήσει την ισχύ του από τα 300 άλογα στα 500. Παράλληλα, υπάρχουν αλλαγές στο αυτόματο DSG κιβώτιο, εντελώς νέα εξάτμιση με 4πλές απολήξεις, ρυθμιζόμενη ανάρτηση και αναβαθμισμένα φρένα.

Εμφανισιακά, ο Oettinger προσφέρει ένα πλήρες νέο bodykit, που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή με ανοιγόμενα διπλά πτερύγια. Οι εξωτερικές βελτιώσεις για το κορυφαίο VW Golf ολοκληρώνονται με τους καινούργιους τροχούς.

Στην περίπτωση του VW Golf GTI, εδώ η αύξηση της ισχύος από τα 210 εργοστασιακά άλογα του 2λιτρου TSI κινητήρα έχει ανέβει στα 380. Μαζί, ο Oettinger προσφέρει έναν καινούργιο bodykit με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με αυτό του Golf R. Το τελικό αποτέλεσμα, όπως και στο ισχυρότερο Golf, είναι αν μη τι άλλο πολύ εντυπωσιακό.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέο υβριδικό πρωτότυπο VW Golf GTI First Decade με 410 άλογα 

Πύραυλος VW Golf GTI Clubsport S με 480 ίππους! 

VW Golf επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών (+video)


 

Get it on Google Play Download on the App Store