Βελτιωμένη Lamborghini Huracan Spyder by Novitec είναι πραγματικός δυναμίτης!

Η κορυφαία βελτιωτική Novitec αποκάλυψε τη νέα της δημιουργία για την εντυπωσιακή Lamborghini Huracan Spyder, η οποία εστιάζει περαιτέρω στην αναβάθμιση της εμφάνισής της, πλαταίνοντας το αμάξωμά της και διατηρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία αναβάθμισης σε αισθητική και κινητήρα.

Ειδικότερα, τα εμπρόσθια πλαϊνά «φτερά» έχουν πλατύνει κατά 3 εκατοστά σε κάθε πλευρά και φέρουν τριπλούς αεραγωγούς για να ψύξουν πιο αποτελεσματικά τα φρένα. Επιπλέον αεραγωγοί έχουν τοποθετηθεί και για τα πίσω φρένα, ενώ τα πίσω «φτερά» έχουν πλατύνει κατά 6 εκατοστά.

Μαζί με αυτά, η Novitec προσφέρει έναν πιο επιθετικό προφυλακτήρα με εμπρόσθια «λεπίδα» προαιρετικά και σε «γυμνά» ανθρακονήματα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια νέα αεροτομή και ένας πιο δυναμικός προφυλακτήρας, με προαιρετικό διαχύτη από «γυμνά» carbon. Επιπλέον ανθρακονήματα συναντούμε στα καπάκια των καθρεπτών και τα περιγράμματα των πίσω φώτων.

Συνεχίζοντας με τις αναβαθμίσεις της Huracan Spyder, η εξάτμιση είναι εντελώς νέα και μπορεί να επιλεγεί και με σύστημα ελέγχου των κλαπέτων. Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, ώστε να μειωθεί ακόμη περισσότερο η απόσταση από το έδαφος, ενώ υπάρχουν και νέες ζάντες 20 ιντσών για τους εμπρός, αλλά και 21 ιντσών για τους πίσω τροχούς.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα της Huracan Spyder, η Novitec τοποθετεί το κιτ αναβάθμισης που έχει εξελίξει για το 5,2 λίτρων V10 μοτέρ της Lamborghini, το οποίο αυξάνει την απόδοση του στα 860 άλογα και τη ροπή στα 960 Nm, καθιστώντας πιο εκρηκτικές τις επιδόσεις. Συνολικά, η Novitec ανακοινώνει ότι θα κατασκευάσει μόνο 11 μονάδες της νέας της βελτίωσης. 

Διαβάστε ακόμα: 

Αναβαθμισμένη Lamborghini Aventador SV με 786 ίππους (+video) 

Ferrari California T 668 ίππων από τη Novitec Rosso 

Πως μεταμορφώνεται η Ferrari F12 Novitec Rosso N-Largo (video)


Get it on Google Play Download on the App Store