Αγριεμένο MINI Cooper S με 280 ίππους

Προφανώς οι Άγγλοι βελτιωτές δεν μπορούν να μείνουν απαθείς απέναντι στο MINI Cooper S, καθώς μιλάμε για ένα αυτοκίνητο το οποίο κάποτε ήταν σύμβολο της χώρας τους. Έτσι, η σύνδεση ακόμη και σήμερα είναι έντονη και ο Βρετανός βελτιωτής Mulgari Automotive μας το θυμίζει με το… δικό του MINI Coope S.

Μία πρόταση η οποία εντυπωσιάζει τόσο λόγω εμφάνισης, με το μαύρο χρώμα και τις μπλε λεπτομέρειες να δίνουν τον τόνο, όσο και λόγω ικανοτήτων. Και αυτό γιατί ο 2.0 λτ. του MINI Cooper S αποδίδει πλέον 280 ίππους. Η αύξηση αυτή ήρθε έπειτα από την τοποθέτηση προγράμματος της Mulgari και νέας εξάτμισης.

Αλλαγές φυσικά υπάρχουν και στο σετάρισμα της ανάρτησης η οποία πλέον μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 30 χλστ. στα φρένα με τους μεγαλύτερους δίσκους εμπρός και τις νέες δαγκάνες αλλά και στις ζάντες αλουμινίου.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, εκεί η Mulgari διατείνεται πως όλα τα υλικά σε σαλόνι, τιμόνι και πάνελ θυρών είναι νέα και ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε ποιότητα και χρώματα.


Διαβάστε ακόμη:

Τουμπανιασμένο Lada Vesta

Fiat 500 Giannini με 350 άλογα και πίσω κίνηση (+video)

Εκπληκτική καταπράσινη BMW M2 με carbon bodykit

Πηγή: carscoops

Get it on Google Play Download on the App Store