Βελτιωμένο Audi S5 Cabrio με 425 άλογα από την ABT

Η γνωστή μας γερμανική βελτιωτική ABT παρουσιάζει τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για το Audi S5 Cabrio, το οποίο αποκτά 425 άλογα ισχύος και έρχεται για να προσφέρει ακόμη πιο εκρηκτικά χαρακτηριστικά και γρηγορότερες επιδόσεις, πλησιάζοντας την ισχύ του εργοστασιακού Audi RS 5 Coupe των 450 ίππων.

Ειδικότερα, ύστερα από την προσθήκη ενός νέου «προγράμματος» στον 3λιτρο V6 κινητήρα της Audi, η ABT προσφέρει 71 επιπλέον άλογα για να φθάσει τα 425, αλλά και 50 Nm παραπάνω ροπής (συνολικά 550 Nm). Προς το παρόν η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει πόσο βελτιώνονται οι επιδόσεις, όμως αναμένουμε ένα 0-100 χλμ./ώρα ακόμη πιο χαμηλό από τα 3,9 δευτερόλεπτα του εργοστασίου.

Εκτός από τη βελτίωση του κινητήρα, η ABT προσφέρει και άλλες αναβαθμίσεις για το γρηγορότερο Audi A5 Cabrio, όπως 4 νέα σχέδια ζαντών 19 και 20 ιντσών σε διάφορα χρώματα, νέα πατάκια στο εσωτερικό και ειδικά LED που προβάλουν το λογότυπο της ABT στην άσφαλτο.

Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία ανακοινώνει επιπλέον των παραπάνω ότι σύντομα θα παρουσιάσει και αεροδυναμικές αλλαγές για το νέο Audi S5 Cabrio, με το σχετικό πακέτο να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξής του.

Διαβάστε ακόμα: 

Με 450 άλογα το νέο Audi RS 5 

Η Prior Design «φουσκώνει» το Audi R8 

Μια Mercedes C-Class Estate με 801 άλογα και κόστος βελτίωσης 29.500 ευρώ


 

 

Get it on Google Play Download on the App Store