Εντυπωσιακή BMW X5 M με αγωνιστική εμφάνιση

Η BMW Abu Dhabi παρουσιάζει ένα ακόμα μοντέλο φορτωμένο με διάφορα εργοστασιακά και after market αξεσουάρ, τα οποία ενισχύουν περεταίρω την δυναμική εμφάνιση του μεγάλου και πολυτελούς SUV.


Στο πληθωρικό και μυώδες λευκό της αμάξωμα της BMW X5 M τονίζονται οι διάφορες προσθήκες που έχουν γίνει, όπως είναι το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, οι ποδιές στα μαρσπιέ και ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα της 3D Design, οι αεραγωγοί στο καπό και τα τρικολόρε αυτοκόλλητα της M Performance. Από την AC Schnitzer προέρχονται οι 22 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ενώ την τελική πινελιά και για βελτίωση του ήχου από τον κινητήρα δίνουν οι εξατμίσεις της Akrapovic.

Για τον κινητήρα αυτής της BMW X5 M, η BMW Abu Dhabi δεν αναφέρει κάποια λεπτομέρεια σχετικά με το αν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση. Ωστόσο από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο είναι πανίσχυρο και ταχύτατο. Να υπενθυμίσουμε ότι εφοδιάζεται με μοτέρ V8 4.4 λτ. απόδοσης 575 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 750 Nm ροπής στις 2.200 σ.α.λ., το οποίο εκτοξεύει το βαρύ αμάξωμα των 2.275 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα (280 χλμ./ώρα με το M Driver’s Package).

Διαβάστε ακόμα:

Κόντρα στα 0-240 χλμ./ώρα: Giulia Q vs M3 vs C 63 S (video)

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs BMW M4 Competition (+video)

Σοκάρει η διαφορά ανάμεσα σε γνήσια και ιμιτασιόν φρένα (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store